Tudjon meg többet a távmunka elterjedéséről

A távmunka megsegítésére teljes körű szolgáltatást nyújtunk távmunkacsomagunkkal, amiről weboldalunkra kattintva még többet tudhat meg.

A távmunka elterjedéséről többet tudhat meg a kvazar.cloud weboldalon, valamint arról is, hogy hogyan lehet még hatékonyabb a  távmunkája.  Az otthoni munka rohamosan gyors elterjedése komoly adatbiztonsági kockázatot jelent. A felmérések azt mutatják, hogy a számítógépes támadások nagy része távoli hozzáféréssel következik be.  Sokan azt gondolják, hogy biztonságban vannak az alapvető víruskeresővel amit letöltöttek az internetről. Érdemes áttekinteni az informatikai biztonsági eszközöket, mivel csak a legmodernebb kibervédelmi megoldások biztosítják a teljes, garantált védelmet az új típusú támadásokkal, illetve hackerekkel szemben, mert napjainkban a csalók végtelenül felkészültek.

A távmunkára való áttérés nem ér véget az informatikai eszközök bevezetésével és felhasználásával. Az otthoni munka sikeres lesz, ha a vezetők felkészülnek az új típusú műveletekre, csalásokra, és legalább akkora hangsúlyt helyeznek a technológiára, mint más területekre és támogatják az embereket az új szoftverek beszerzésekor. Mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk távmunkacsomaggal a kis- és középvállalkozások számára, így a szoftverek mellett magas szintű segítséget nyújtunk az informatikai megvalósításban, az oktatásban és a támogatásban is, minősített partnerhálózatunkon keresztül. Amennyiben még ennél is többet tudna meg erről, bátran keressen fel minket a kvazar.cloud weboldalon, ahol minden szolgáltatásunkat megnézhet, elolvashat, és az árainkat is megtekintheti. Kérdések felmerülésével forduljon segítőkész ügyfélszolgálatunknak, akik mihamarabb megválaszolják a feltett kérdéseket.