Személyre szabható kerti fólia

A saját zöldségtermesztést különböző indíttatásokból kezdik el az emberek. Ki-ki a szabad levegőn való testmozgás céljából, vagy azért, hogy olyan ételt egyen, mely 100%-ban tudható, honnan származik.

A kerti fólia azonban mindenkinek sikerélményekkel teli kertészkedést okozhat. Használatával bárki képes előbbre hozni a termelői szezont, sőt ki is tolhatja azt akár az ősz végéig. A kerti fólia telepítése nem igényel sem szaktudást, sem pedig speciális szerszámokat. Mindössze megfelelő méretű hely és némi elszántság szükséges. A gravetti.hu oldalon választható kerti fóliák több méretben is kaphatók. Ajtó mindegyik változaton van, mérettől függően fix vagy zippzáros, feltekerhető. Azonban igény esetén plusz ajtót is lehet rá választani a webshop kiegészítő termékei közül, továbbá hosszabbításra és nyitható oldalfalak készítésére is van lehetőség. Mivel a kerti fólia alatt igen meleggé válhat a levegő, fontos a tájolása. Amennyiben nem sikerül úgy telepíteni, hogy olykor valami vessen rá némi árnyékot, a kiegészítők között erre is van megoldás. Mégpedig az árnyékoló háló.

A gravetti.hu weboldal termékpalettája ismert mezőgazdasági márkákból áll össze. A megbízható minőség garancia a több éves használatra. Az európai szabványnak megfelelően készült galvanizált acélcső váz és a fedőfólia olyan anyagok, melyek bírják az időjárás okozta körülményeket, legyenek azok bármilyen extrémek is. A weboldalon a termékekre kattintva kérhető árajánlat az ügyintézőktől. Kérdés esetén pedig minden érdeklődő felveheti a kapcsolatot a céggel, ahol szakértők navigálják el az innovatív mezőgazdaság világában. Aki még nem döntötte el, hogy honnan szeretné beszerezni a kerti fóliáját, nézzen körül a gravetti.hu „Referenciák” menüpontban, ahol több kép is található az évek során precízen elvégzett munkákról. S ha megszületett a döntés, keressék őket a zsámbéki raktárukban, vagy kérjenek segítséget és információt a szállítás lehetőségeiről! Legyen öröm a fólia alatti munka!