Szabadulószobák az egész országban

A szabadulószobák népszerűsége nem hiábavaló, ugyanis a barátokkal való élményt teszi szabaddá. Az embernek lehetősége van a szabadulószobában nem mindennapi szituációba csöppenni és próbára tenni magát.

Szabadulószobák – A szabadulószobák lényege, hogy a csapat kijusson megadott idő alatt, ami általában hatvan perc. Mindez igazán egyszerűen hangzik, azonban közel sem az, ugyanis ahhoz, hogy a szabadulószobából kijussatok számtalan nyomot kell megtalálni és rejtélyt megoldani. A szabadulószobában alaposan körül kell nézni, keresni a különféle nyomokat. A szabadulószobából való szabaduláshoz szükség lesz logikus gondolkodásra és kombinációs készségre. A szabadulószobában akár olyan rejtett képességeiteket is újra felfedezhetitek, amikről teljesen elfeledkeztetek a szürke mindennapok során. A szabadulószobából megadott idő alatt kell kijutni, ami általában hatvan perc, ezért sietnetek kell. Ha elég ügyesek vagytok, akkor rá fogtok jönni a szabadulószobából való szabadulás módjára. A szabaduláshoz a csapat tagjainak szorosan együtt kell működnie!

Szabadulószobák Magyarországon

Hazánkban gyakorlatilag minden nagyobb városban több szabadulószoba található, így bőven van miből válogatni. Minden szabadulószoba más és más történettel rendelkezik, ezáltal a szobák is különböző berendezéssel rendelkeznek és más-más kihívások várják a csapatokat minden szabadulószobában. Így, ha a csapat már kipróbált egy szabadulószobát, akkor egy másikban teljesen új kihívások várják, tehát mindig újabb izgalmak várják a csapatokat.  A csapat lehet akár baráti társaság vagy családtagok is állhat, azonban egyre gyakoribb, hogy csapatépítő tréning címen kollégák látogatnak el a szabadulószobába.