Szabadon tesztelhető webtárhely szolgáltatás, pénz visszafizetési garanciával

A weboldalak, illetve alkalmazások különböző fájlokat, adatokat, képeket, stb. tartalmaznak, melyeket nem árt, ha van hol tárolni, az pedig külön fontos, hogy ez a tárolás biztonságosan, ellenőrzés alatt történjen.

A webtárhely szolgáltatások szerepe éppen ezen a ponton kerül képbe. Azonban a legismertebb keresőbe beírva több ezer oldal tekinthető meg a témával kapcsolatban, s rengeteg szolgáltató kínálja a maga webtárhely csomagját a weboldalak üzemeltetői számára, mondván az a legjobb. A weboldal tulajdonosok pedig szeretnék kiválasztani a számukra valóban legjobb lehetőséget, de ennyi információ között sokszor elveszik a lényeg. Az awh.hu csapata többféle megoldást kínál, melyet többnyire annak függvényében választanak ki az ügyfelek, hogy milyen típusú a weboldal, illetve, hogy mekkora tárhelyre van szükség, valamint, hogy mennyi az erre a célra fordítható anyagi keret.

Az utóbbi az awh.hu cégnél igen kedvező, éves díjszabásuk csomagonként változik, ám a realitás talaján maradva, abszolút barátságosak! A tárhely mérete szintén csomagonként eltér. Egy webtárhely típuson belül is található akár 4 féle csomag, mely mind különböző méretű tárhellyel rendelkezik a legkisebb 5 GB-tól kezdve akár a 100 GB-ig. Ezek kiválasztása nagyban függ a tárolni kívánt adatok, továbbá a weboldal típusától. Talán az a legjobb megoldás, ha olyan webtárhely szolgáltatóknál keresnek webtárhely csomagot, ahol lehetőséget biztosítanak az ingyenes próbaidőre. Néhány napon belül kiderül mit is igényel a megrendelő, s hogy a választott csomag képes-e teljesíteni az elvárásokat. Amennyiben nem, kötelezettség nélkül lehet váltani. Az awh.hu csapata ezt képes biztosítani, mégpedig 7 napos pénz visszafizetési garancia mellett. Ne habozzanak, válasszák ki a bőséges felhozatalból azt a webtárhely csomagot, mely leginkább alkalmazkodik weboldalukhoz! Használják bátran, hogy megbizonyosodjanak arról, a siker kulcsa a kiválasztott webtárhely gyorsasága, védelme, tárhelye és egyéb kiegészítő szolgáltatásinál kezdődik!