Spermium koncentráció és merevedési zavarok nem csak időskorban

A merevedési zavar és az impotencia a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem csak az időseket érinti. Nem ritka, sőt egyre gyakrabban előfordul, hogy a fiatalabb korosztály, a negyven év alattiak is megtapasztalják, hogy a szexuális aktus nem jön létre a merevedési zavar miatt.

Spermium koncentráció – Amit mindenképp fontosnak tartunk, hogy tisztázzuk a fogalmakat. Merevedési zavarnak azt nevezzük, amikor a férfi huzamosabb időn keresztül képtelen az erekcióra és annak megtartására, ezáltal a szexuális aktus akadályokba ütközik. Ezzel szemben az impotencia az az állapot, amikor a szexuális együttlét egyáltalán nem tud megvalósulni, olyannyira nem jön össze az erekció. A merevedési zavar nem csupán a szexuális együttlétet befolyásolja, hanem a fogantatásra is kihatással van, illetve lelki problémákat is okoz. Különösen fiatalabb korban könnyű azt gondolni, hogy ez más férfival nem fordul elő és egyedül van a problémával. A merevedési zavar egy olyan probléma, melyről a legtöbb férfi nem beszél, sőt igyekszik titkolni partnere és saját maga előtt is. Pedig fontos volna beismerni a problémát, legalább saját maga előtt, hogy az okok feltárásával megoldást találjon a problémára.

A merevedési zavar hátterében fizikai és lelki okok egyaránt állhatnak. A kiváltó ok megismerésével lehetőség nyílik a probléma hatékony orvoslására. Egy alapos, szakszerű, orvosi kivizsgálás mindenképp sokat segíthet, főleg azért, mert így az is kiderül, hogy az erekciós zavar nem-e egy komolyabb betegséget jelez előre. Ha természetes gyógymódot keres, akkor az E271 Erexper liposzómás vitamin jelenthet megoldást a férfierő támogatására. A készítményt a Supreme Pharmatech fejlesztette ki. Bővebb információkat a supremepharmatech.hu weboldalon tudhat meg!