Spanyol nyelvoktatás felsőfokon!

Kétségtelen, hogy vannak olyan tanulók, akik a legjobban a hagyományos nyelvi tanterv strukturált környezetében képesek tanulni, és akik kényelmesen érzik magukat a tesztekre való felkészülésben. Ha viszont ön nem ezek közé az emberek közé tartozik, érdemes felkeresni egy magántanárt.

Spanyol nyelvoktatás elérhető az espadia.hu weboldalon, ezért ha ön is szeretne spanyolul tanulni, és nem kedveli a tantermek barátságtalan környezetét, vagy a szigorú tantervet, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és Zsebeházi Dia segít önnek a saját tempójában tanulni. A tanár szerepe alapvető különbséget jelent a nyelv jövőbeli megközelítésében. A tanár egy szakértő nyelvész aki mélyen megérti a nyelvek elsajátítását, és ezért használatba veszi az ennek támogatására szolgáló stratégiákat, így a tanuló könnyen elsajátíthatja a nyelvet. A tanár szerepe, hogy a  tanulás tervezője és elősegítője legyen. A tanárok megteremtik a feltételeket a hallgatók számára saját tanulási folyamataik irányításához és társaikkal való együttműködéshez annak érdekében, hogy függetlenebb tanulók legyenek.

A nyelvtanárok olyan projekteket is terveznek, amelyek sokoldalú tanulási lehetőségeket kínálnak. Így történik ez Zsebeházi Diánál is, aki 1996 óta foglalkozik a spanyol nyelvvel, tehát több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Egy nyelv elsajátításánál fontos, hogy a tanár folyékonyan beszéljen, ezért érdemes Diához fordulni nyelvórákért, amiket kedvező áron kaphat más nyelvtanárokhoz és nyelviskolákhoz képest. Amennyiben feltenné kérdéseit az árakkal vagy a magánórákkal kapcsolatban, nem kell mást tennie, mint felkeresni az espadia.hu weboldalt és itt minden kérdésére azonnali választ kap majd. Weboldalunkra kattintva a gyakori kérdéseket is megtalálhatja.