Profi Italwax gyanta rendelés online

A kemény gyanta nagyon kényelmes és kevésbé fájdalmas a lágy gyantához képest. Sokkal könnyebben tisztítható is, mivel nem hagy ragacsos maradványokat a bőrön. A kemény gyanta forrósága megnyitja a bőr pórusait, így könnyebben kihúzható a szőr. A kemény gyanta a rövidebb szőrre is felvihető, így nem kell kétszer gyantázni ugyanazon a területen.

Italwax gyanta rendelés online elérhető a probeauty.hu weboldalon, ezért keressen fel minket még ma és tekintse meg teljes italwax készletünket az árakkal együtt. A keménygyanta vastagabb, de gyengédebb lehetőség, amelyet fel kell melegíteni (ideális esetben 130° Fahrenheit körüli hőmérsékletre). Úgy működik, hogy a szőrszálakhoz tapad, kinyitja a pórusokat a hőtől. Emiatt nincs szükség csíkra, mert megkeményedik és kézzel lehúzható a bőrről végleges formájában. A keménygyanták hatékonyabbak lehetnek a kisebb szőrszálak esetében (1/6 hüvelyktől) és a test érzékenyebb, tömörebb területein, például a bikinivonalakon, a hónaljban és az arcon lévő szőrszálak eltávolításakor. A szakértők szerint a kemény gyanta gyöngy általában kevésbé fájdalmas az arcon, és hatékonyabb a rövidebb szőrszálak megragadásánál.

A keménygyanta egyik előnye, hogy gyengédebb és nincs irritáló jellege, többször is használható ugyanazon a területen, hogy garantáltan eltávolítsa a kimaradt szőrszálakat az első húzásnál. Mivel a kemény gyanta csak a szőrhöz tapad, kezelheti újra a területeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes szőrszálat a bőr károsítása nélkül távolítja el. A keménygyanta gyöngyök kevésbé ragadós maradványokat hagynak maguk után. Bővebb leírásért és gyantagyöngy rendelésért keresse fel a probeauty.hu weboldalt, ahol elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel a termékekkel kapcsolatban.