Orvosi rendezvények blog

A www.belvarosiorvosicentrum.hu oldalon, megismerkedhet egy magas szakmai szinten működő orvosi centrummal, az általuk nyújtott szakrendelésekkel, orvosaikkal és elért sikereikkel.

A weboldalon, az Orvosi rendezvények blog menüpont alatt található cikkekből, többet megtudhat a Belvárosi Orvosi Centrum által szervezett, 2016-os az „Év Orvosa” díjról és nyerteséről, Dr. Várkonyi Viktóriáról, aki a kimagasló szakmai tudásával, munkabírásával, kedvességével és segítőkészségével érdemelte ki ezt az elismerést. A doktornő minden újításra vevő, mindig készen áll az új ismeretek elsajátítására, és ő tanulta meg elsőként az orvosi centrum orvosai közül, a lézeres kezelések folyamatát. Segítőkészsége és szakértelme előtt, a páciensek és a kollégák is elismeréssel adóznak. Hagyományt teremtve, 2017 januárjától, a Belvárosi Orvosi Centrum ismét elindította az „Év Orvosa” kitüntetést.

A sikerek sora, ezzel még nem zárult be, hisz az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által meghirdetett pályázatban, a Belvárosi Orvosi Centrum Stop STD! – Felelős szex kampányával, 3. helyezést ért el. Erre a pályázatra, olyan programokkal, kampányokkal lehetett benevezni, melyeknek célja az emberek egészségügyi ismereteinek bővítése. A pályázók négy kategóriában nyújthattak be anyagokat: az egészségügyi szakemberek, egészségügyi intézmények, betegszervezetek és közvetlen lakossági kommunikáció. A pályázat sikeresnek mondható, mivel összesen 103 pályamű érkezett be, és ezek közül 23 részesült díjazásban, illetve helyezésben. A Belvárosi Orvosi Centrum az egészségügyi intézmények kategóriába nyújtotta be pályázatát, ahol a beérkezett 22 pályamű közül érte el a 3. helyezést. Ez az eredmény bizonyítja, hogy igen nagy szükség van az orvosi centrum által végzett felvilágosító tevékenységekre.