Okosóra olcsón gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek egyaránt

Az okosóra egyáltalán nem korhoz kötött kütyü. Minden korosztály számára rendkívül hasznos eszköz, s ha olcsón sikerül hozzájutni, az még inkább örvendetessé teszi a beszerzést.

Egy okosóra olcsón beszerezve minden korban remek szolgálatot nyújt. Hogy miért? Először is, a gyerekek kezébe nem biztos, hogy mindenki szívesen ad egy drága mobilt, amit könnyen elejthet, kieshet a zsebéből vagy hasonló. Ellenben egy okosóra olcsón megszerezve sokkal jobb megoldás lehet, hiszen a csuklóra csatolva nehezebben hagyható el, mint a mai, nagyméretű mobiltelefonok. A gyerekeknek szánt okos órák elsődleges célja, hogy a szülő nyomon követhesse, biztonságban tudja csemetéjét. Ezek az okos eszközök SOS gombbal, távolsági ébresztővel, a szülők felé küldött értesítő funkcióval és számos hasznos dologgal vannak ellátva, természetesen ezek modellenként eltérhetnek. A balena.hu oldalról minden okosórát olcsón, széles design választékkal lehet beszerezni a kis lurkóknak.

A gyártók azonban nem csak a gyermekekre, hanem az idősekre is gondoltak. A számukra fejlesztett senior okosórák olcsón kaphatók olyan funkciókkal felruházva, mint egy okos telefon. SOS gomb, vérnyomás és pulzus mérés, pontos helymeghatározás, video hívás, eltávolítás érzékelő, gyógyszer emlékeztető és további funkciók érhetők el az egyes modelleken. Kiváló ajándék egy okosóra olcsón a nagyszülőknek. Ez kedves gesztus, figyelmesség és hasznos dolog egy tárgyba foglalva. A balena.hu senior okos órái klasszikus analog órát is képesek a kijelzőre varázsolni, így használóik modern köntösbe bújtatott hagyományos óraként hordhatják csuklóikon. Érdemes a balena.hu webshop okosóráit olcsón beszerezni mihamarabb, hogy mindenki biztonságban tudhassa idős rokonait akkor is, ha távol van tőlük.