Minőségi VELUX tetőablak garanciával!

A Velux csúcskategóriás tetőablakokat kínál, amelyek hozzáadott értéket adnak otthonának, és lehetővé teszik, hogy kamatoztassa a napfény kellemességét és hatékonyságát. Meggyőzőbb érvekre van szüksége? Íme néhány ok, amiért érdemes Velux tetőablakokat választani otthonába.

VELUX tetőablak rendelhető a tetoablak.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg a legszebb tetőablakainkat kedvezményes áron. A Velux tetőablakok nagyszerű módjai annak, hogy több természetes fényt engedjen be otthonába a magánélet feláldozása nélkül. Különösen kis helyiségekben, például fürdőszobákban, gardróbokban, kamrákban és folyosókon a tetőablakok világosabbá, nagyobbá és hívogatóbbá tehetik a helyiséget. Dimenziót adhat hozzá a térhez ott, ahol otthonának a legnagyobb szüksége van rá, és ha világossá teszi ezeket a sötét sarkokat, előfordulhat, hogy több időt szeretne bennük tölteni. A tetőablakok a fény mellett a friss levegő cseréjét is elősegítik, és egészséges szellőzést biztosítanak otthonában.

A tetőablakok kétféleképpen szerelhetők fel: a járdaszegélyre vagy a fedélzetre szerelve. A járdaszegélyre szereléshez fakeretet használnak, amely a tetőfelület oldalán helyezkedik el az ablak rögzítéséhez. Kiválóan használható lapos vagy 60 fokos szögig terjedő tetőkre. A fedélzeti rögzítés alacsonyabb profillal rendelkezik, és a tetőablakot magához a tetőhöz közel rögzíti. A fedélzetre szerelés 14-85 fokos tetőszögekhez ajánlott. A Velux tetőablakok lapos mennyezettel is működnek. A tetőablak a tetőre van felszerelve, míg a világítókút segítségével egyenesen a mennyezetre vezetik a fényt. Innen a mennyezetbe egy nyílást lehet kialakítani, amely lehetővé teszi a természetes fény kiszűrését. További részletekért és tetőablakokért keresse fel a tetoablak.hu-t.