Megfelelő, szakszerű fogpótlás Nyíregyházán

A fogak szuvasodásának számos oka lehet, például a táplálkozási szokások, a genetika, a megfelelő fogpótlás hiánya, valamint az öregedés. Abban az esetben, ha csak kisebb területen jelentkezik a fogak szuvasodása, akkor jellemzően egy egyszerű fogtömés is elegendő lehet, viszont, ha nagyobb területről van szó, akkor fogpótlásra van szükség, amire a Smile Design Centerben is sor kerülhet.

Esztétikus fogpótlás Nyíregyháza városában mindazoknak, akik vissza akarják kapni egykori mosolyukat. A fogpótlás főleg praktikus szempontokból fontos, hiszen, ha több fog is hiányzik vagy épp bizonyos rágófogak hiányoznak, akkor az negatívan befolyásolja az életminőséget, nem fogja úgy élvezni az étkezést, mint korábban. A másik fontos ok, ami miatt mielőbb sort kell keríteni a hiányzó fog vagy fogak pótlására, az az esztétikai ok. A legtöbb ember rosszul viseli, ha hiányzik a foga és ezt mások is látják. Sokan nem mernek önfeledten mosolyogni, nevetni, nyilvános helyen étkezni. A legjobb, ha mielőbb sor kerül a fogpótlásra, így újra komfortosan érezheti magát a mindennapokban.

A Smile Design Center fogászati magánrendelőben a legmagasabb esztétikai elvárásoknak megfelelően történik a fogpótlás. Az elkészült fogpótlás teljes mértékben hasonlítani fog a valódi fogakra, mivel a szakemberek olyan anyagokkal dolgoznak, ami ezt lehetővé teszi, például cirkóniummal. A Smile Design Center rendelőben a legmodernebb technológiát megtestesítő CAD/CAM technológiát alkalmazva készül a fogpótlás. Ennek a technológiának köszönhetően ezred milliméter pontos kivitelezés valósítható meg. Nem érdemes sokáig halogatni a fogpótlást, mivel a csontszövet idővel pusztulni kezd, ami megnehezíti a szakemberek dolgát. Bővebb információkat a smiledesigncenter.hu weboldalon talál!