Megbízható terhességi kalkulátor a világhálón!

Ez a terhességi dátum kalkulátor képet ad arról, hogy mikor születik meg a baba. Ha tudja az utolsó menstruáció (LMP) első napjának dátumát, vagy már elvégezte az első ultrahangvizsgálatot, használhatja ezt az eszközt. Ne feledje, hogy az eredmény nem feltétlenül az a nap, amikor a baba megérkezik. A tényleges dátum a terhességek többségében bármikor 38 és 42 hét között lehet. Ha problémák merülnek fel, azt tanácsolhatják, hogy a baba korábbi megszülése a legbiztonságosabb megoldás.

Megbízható terhességi kalkulátor várja a nogyogyasz.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és itt megtalálhatja a teljes leírását a kalkulátornak is.  Megpróbálta meghatározni terhességének esedékességét, és azon kapta magát, hogy összead, kivon, szoroz és számol az ujjaival? Zavaros lehet, függetlenül attól, hogy a babája mától 34 vagy négy hét múlva esedékes! Szerencsére a praktikus terhességi dátum kalkulátorunk segítségével könnyebben megtudhatja, mikor esedékes a baba. Hogyan számítják ki a terhesség esedékességét? Hacsak nem követte az ovulációját, nincs mód arra, hogy pontosan megtudja, mikor ovulált és fogant. Ezért esedékességét az utolsó menstruáció dátuma alapján számoljuk ki. A legtöbb nő körülbelül két héttel ovulál a menstruáció első napja után, és nem sokkal később teherbe esik. Az átlagos terhesség 37 és 42 hét között tart. Számológépünk ezen információk alapján becsült esedékességet ad Önnek.

A babám határozottan az esedékességem napján fog megszületni? Sajnos senki sem tudja pontosan megmondani, hogy pontosan mikor érkezik meg a baba. Valójában a csecsemőknek csak körülbelül négy százaléka születik meg esedékességükkor! De valószínű, hogy a baba a becsült esedékességének bármelyik oldalán néhány héten belül megérkezik. Ennek ismerete segíthet felkészülni a vajúdásra és a születésre, valamint arra, hogy minden készen álljon az új babára. Bővebb leírásért nem kell mást tennie, mint ellátogatni a nogyogyasz.hu weboldalra.