Matrica nyomtatás a Profireklám Kft jóvoltából

Ha ön éppen egy új vállalkozást vagy üzletet készül indítani, akkor elengedhetetlen, hogy reklámozza azt, ehhez pedig matricák szükségesek. A Profireklám Kft-nél kedvezményes áron rendelhet öntapadós vinyl matricát, átlátszó vinyl fóliát, oneway vision perforált fóliát, öntapadós vinyl mágnesmatricát és még sok mást is. Bővebben ezekről a matricákról a plakat-matrica.com weboldalon olvashat.

A Profireklám Kft kínálatában tehát többféle fólia típus közül is lehet válogatni, ráadásul kiemelkedően jó áron. A fólia nyomtatás már egyre elterjedtebb, ami nem is csoda, hiszen az öntapadós fóliákkal kiválóan lehet reklámozni. A fólia egyik oldala fehér, a ragasztós oldala pedig fekete, felülete perforált ami azt jelenti, hogy apró lyukakkal van tele. Kívülről így csak a grafika látszik, tehát bentről kifelé láthatunk, de kintről be nem, így a kíváncsi tekintetektől is megvéd. Ez a típusú fólia főleg kirakatüvegek díszítésére alkalmas, ahol fontosabb a légáteresztés és ahol reklámozni szeretné termékét vagy szolgáltatását.

Dekor matricákat is lehet rendelni tőlünk, amelyeket szintén kedvező áron készítünk el. Amennyiben ön 25 négyzetméternél nagyobb mennyiségű dekor matricára vágyik, ügyfélszolgálatunktól egy egyedi ajánlatot kell kérnie. Amennyiben többet szeretne megtudni a matricákról és azok árairól, bátran látogassa fel weboldalunkat a plakat-matrica.com-ot, hiszen itt bővebb leírást olvashat. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a matricákról, vagy ha ajánlatot szeretne kérni, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@profi-reklam.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 232 4246 telefonszámot. Válassza matricáinkat a kedvezményes árú reklámlehetőségért és garantáltan nem fog csalódni!

Vélemény, hozzászólás?