Maradékvíz szivattyú a megbízható Atlas Copco jóvoltából

Az Atlas Copco, svéd építőipari vállalat 1783-as alakulása óta már számos minőségi és rendkívül hasznos eszközt, gépet dobott piacra, mellyel az építőipari munkálatok jelentős részét varázsolta könnyebbé – s teszi ezt ma is -, a dolgozók számára.

Klikkeljen ide, hogy kiderüljön mi is az a maradékvíz szivattyú a bestrent.info oldalról! A szivattyúk az építkezéseken is remek szolgálatot tesznek, s az ilyen helyekre kifejlesztett gépek tulajdonságai közé tartozik a strapabírás, a nagy teljesítmény, a megbízhatóság. Nincs ez másképp az Atlas Copco gyártású maradékvíz szivattyúval sem, melyet a bestrent.info oldalról bárki könnyedén kölcsönözhet, esetleg megvásárolhat. A gép mindössze 9,5 kg, így nem okoz különösebb fejtörést sem a mozgatása, sem a szállítása. Erős motorjának köszönhetően 140m³/hod maximális teljesítményre képes.

A maradékvíz szivattyú maximum 4,5 milliméteres részecskeméret beszippantására képes. Ürítési magassága pedig 12 méterre tehető. Mivel ez a szerkezet folyadékkal érintkezik, azonban áram szükséges üzembe helyezéséhez, a biztonság érdekében IP68 védettséggel van ellátva, s szintén a biztonság fokozása érdekében túlmelegedési védelem is jellemzi. Fontos, hogy a maradékvíz szivattyú segítségével nem szállítható bármilyen típusú és hőmérsékletű folyadék. Utóbbi maximum 35°C lehet. A WEDA04B típusú maradékvíz szivattyú gumibevonatú alsó résszel rendelkezik, hogy mind a tartályok, mind a medencék védve legyenek. A szivattyúk széles körben használhatók, az építőipar mellett közművek, tűzoltóság, bányász vagy hajógyártó telepeken is nagy hasznát veszik a szakemberek. Amennyiben megbízható helyről szeretne jól karbantartott maradékvíz szivattyút, keresse bátran a bestrent.info weboldalt!