Különleges otthonra vágysz? Egy luxus szőnyeg is azzá tudja tenni

Nagypolgári stílus öreg eleganciával, vagy modern arculattal? Vidéki luxus? A különleges otthon minden stílusban elérhető. Ha egy kis luxusra vágyunk odahaza, néhány okos ötlettel becsempészhetjük a kiváltságos életérzést. Mert ugye azt teszünk otthonunkkal, amit csak akarunk. Ha akarjuk, vidéki házban alakítunk ki fényűző hangulatot, és ha úgy tartja kedvünk, egy minigarzonban.

Mi kell a luxus hangulat kialakításához?

Az anyaghasználat a legfontosabb rész. A prémium kategóriás lakástextilek, bútorok, szaniterek, világító testek. Ezeken kívül a színek is számítanak. A klasszikus fehér, az arany, a szürke, a bíbor, a királykék mind elegáns színek. A luxus hangulat csakis prémium termékekkel hiteles. Prémium nagy, hosszan lehulló függönyök, impozáns csillárok, sok gyapjú és pamut használat. Díszpárnák, takarók, kelmék, luxus szőnyegek, csillogó tapéták.

A lakás középpontja pedig még kiemelkedőbb szerepet tölt be életünkben, a fő hangsúlyt tehát ide érdemes helyezni.

Ez általában a nappali, vagy az amerikai konyha szokott lenni. Ha különleges otthonra vágyunk, egy dizájner kanapéval és egy luxus szőnyeggel megalapozhatjuk az egyediséget a lakás központi terében. Egy nagyméretű luxus szőnyeg az étkezőasztal alatt és a nappaliban a kanapé előtt is odavonzza a tekintetet. Ezeket a részeket gyakran használjuk a lakásban, így nagyon fontos, hogy kellemes érzetet keltsenek bennünk a szőnyegek.

Szőnyeg
Szőnyeg

A híres Louis de Poortere szőnyegek a luxust viszik el otthonainkba természetes anyagukkal és pompás látványukkal.

Louis de Poortere luxus szőnyegei

Louis de Poortere egy belga családi márka, ami 1929 óta működik. Poortere filozófiája a mai napig az, hogy legyünk többek és ne érjük be az átlagossal. Szőnyegeit is így készíti. Keressük a szépséget, az eleganciát és a kényelmet otthonunk megálmodásakor is.

Egy gyönyörű luxus vintage szőnyeg, vagy patchwork szőnyeg minden otthont felvirágoztat és különlegessé teszi a helyiséget. A kedvelt Medalion Szőnyegek pedig egy csipetnyi történelmet is elhintenek a nappaliban. Minden Louis de Poortere szőnyeg gyönyörű színtónusú, tapintása pedig egyszerűen varázslatos.

Otthonunk különleges hangulata bűvöletében átszellemülhetünk, és egy luxus szőnyegen közlekedve úgy érezhetjük, a fellegekben járunk. Bár egy luxus szőnyeg nem olcsó, cserébe viszont időtálló és egyedi, melyet generációk használhatnak. Gyönyörű színek, különleges minták, exkluzív megjelenés.

Mindannyian megérdemlünk egy csipetnyi luxust a hétköznapokon is. Rendezzük be otthonunk úgy, hogy minden napunk mesébe illő legyen.