Közlekedési tükör széles kínálatban online!

A biztonságot szolgáló domború tükrök a vak kereszteződésekben és a nagy forgalmú folyosókon vannak felszerelve, hogy jelezzék a szembejövő jármű- és gyalogos forgalmat, és segítsenek megelőzni a baleseteket. Növelik a visszavert kép méretét, és gyakran használják irodaparkokban és kiskereskedelmi üzletekben, hogy egyetlen helyről növeljék a látómezőt.

Közlekedési tükör széles kínálatban várja a sunikft.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és válogasson kedvére jobbnál jobb tükreink kínálatában. A téglalap alakú beltéri domború tükrök megakadályozzák a bolti lopásokat és az ütközéseket azáltal, hogy megszüntetik a holtfoltokat és a nehezen látható helyeket. Lehetővé teszik a személyzet vagy az üzlet biztonságát, hogy folyamatosan figyeljék az ügyfeleket vagy a látogatókat. Segít megelőzni a baleseteket a raktárakban, garázsokban vagy forgalmas folyosókon, és segít csökkenteni a biztonsági kockázatokat a lakóépületekben, a recepción vagy a kiskereskedelmi környezetben. Ezek a tükrök számos alkalmazáshoz adaptálhatók, például a raktárak folyosóinak szkennelésére és a holttér csökkentésére vezetés közben. Ezek a sokoldalú tükrök tisztaságot és láthatóságot biztosítanak beltéri vagy kültéri használatra. Az ovális beltéri domború tükrök ideális visszaverődést biztosítanak a nehezen látható helyeken. Ideális kórházakban, szállodákban, iskolákban és lakóházakban való használatra.

Csapatunk 180°-os tükröt kínál, amely széles látószögű kilátást biztosít, így költséghatékony megoldást kínál a T-elágazásoknál a forgalmi tükrök számára. Ez az egy tükör helyettesíti a két ferde tükör szükségességét. Ez a tükör ütésálló akril anyagból készült, amely megvédi a fémezett tükörbevonatot a karcolásoktól és kiváló optikai tulajdonságokat biztosít. Ez a tükör különösen alkalmas közlekedési csomópontokhoz, magán- és közutakhoz, stb. Amennyiben rendelni szeretne keresse fel a sunikft.hu-t.