Innovatív, minőségi fogpótlás szakemberektől

Ha hiányzik egy vagy több foga, akkor mindenképp érdemes gondoskodni mielőbbi pótlásukról. A legtöbb ember igyekszik kerülni a fogorvosokat, hiszen nem éppen a legkellemesebb élmény egy fogászati kezelés. Különösen abban az esetben, ha fogpótlásról van szó. Ugyanakkor, ha a fogpótlás nem történik meg, akkor annak visszafordíthatatlan negatív következményei lehetnek.

Fogpótlás tökéletes alternatíva a hiányzó fogak pótlására. A fogsor egy igazán komplex rendszer, melyben minden fognak megvan a maga szerepe. Sokan nem tudják, de a rágás erősíti az állkapcsot, ami a csontállományra is stimuláló hatással van. Enélkül a csontállomány sorvadó folyamata indulna be. Ha sokáig halogatja a fogpótlást, akkor annál nehezebb dolga lesz a szakorvosnak. Elképzelhető, hogy a sorvadás olyannyira előrehaladottá válik, hogy a pótlás csak implantációval valósulhat meg. Ha csak egyetlen fog hiányzik, már abban az esetben is megbomlanak a fogsorban lévő erőviszonyok. A hiányzó fogak miatt ugyanis némely fogakra sokkal nagyobb teher hárul. Ráadásul az étkezés is sokkal körülményesebb, sőt gyakran fájdalommal is jár.

Azok, akik nemrég vesztették el a fogukat, jellemzően sokkal visszahúzódobbá válnak, nem szívesen mosolyognak, takargatják szájukat beszéd közben. A hiányzó fog tehát az önbizalmat is megtépázza és a társasági életre is komoly kihatással van. A fent említett okok miatt célszerű mielőbb sort keríteni a fogpótlásra. Ha szeretné kellemes, barátságos környezetben visszanyerni egykori mosolyát, jelentkezzen be fogpótlásra a Relax Dental Centerbe! Látogasson el a dentalcenterkelemen.hu weboldalra, ahol nem csak bővebb információkat, hanem elérhetőséget is talál! Legyen Önnek is újra szabályos, teljes a fogsora a fogpótlásnak köszönhetően!