Ido3D – 3D print shop utántöltő forradalmi újdonság

A legtöbb gyermek szeret rajzolni, ám most mi azok kedvét is meghozzuk, akik eddig nem rajongtak a színes ceruzákért és a hosszas órákon át tartó színezésért.

Ido3D – 3D print shop utántöltő egy, olyan újdonság melytől mindig gyerek álla leesik. Ez a szett főként az idősebbek számára ajánlott, akik már betöltötték a 8. élet évüket. Ezzel a készlettel minden, olyan játékot megalkothatunk, melyről eddig csak álmodoztunk. Ennek az utántöltő készlet segítségével bármit megalkothatunk, amit csak elképzeltünk. Legyen szó egy menő napszemüvegről, vagy egy Cross motorról, semmi sem szab akadályt. Nincs más teendőnk, mint lemásolni tárgyakat, majd kinyomtatni és már mehet is a játék. Az utántöltők számtalan színben kaphatóak, melyek között a lányok nagy örömére a csillámos színek is fellelhetőek. Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy igazi varázslatos játékkal, melyek akár órákat is eltölthet, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

A webshopunkban a teljes készletünket megtekintheti, melyből a legszimpatikusabbat akár már pár kattintás által meg is rendelheti. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fel bennünket és rendelje meg most, hiszen tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra. Továbbá nem csak érdekesnek, hanem fejlesztő játéknak is nevezhetjük, hiszen nagyban segíti a kreativitás fejlődését is. Keressen fel bennünket a  jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. Minden további információ érdekében érdeklődjön a következő telefonszámokon: +36 70 93 33708, +36 70 6496 396. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves érdeklődőnk számára! Számunkra a gyermeki mosoly a legfontosabb, így igyekszünk mindent megtenni ennek érdekében!