Hasznos tippek a szép bőr vitamin általi eléréséhez

Ahhoz, hogy bőrünk még idősebb korban is egészséges és szép legyen, mindenképp időben meg kell kezdeni a gondoskodást. Nem csak akkor kell kapkodva tenni bőrünk érdekében, amikor már megjelentek az első ráncok.

Szép bőr vitamin alkalmazása által is elérhető, azonban ehhez mindenképp érdemes komplex megoldásban gondolkodni. Hiába a kellő vitamin bevitel, ha mellette sminkben alszunk és folyamatosan napozunk vagy szoláriumozunk. Az egészséges életmód és a rendszeresen alkalmazott bőrápolási rutin nagy segítséget jelent a bőr szépségének megőrzésében. A bőrápolási rutint a saját bőrtípusnak megfelelően kell kialakítani. Ehhez tudni kell, hogy a bőrünk zsíros, száraz vagy kombinált típusú. Ha nagyon bizonytalanok vagyunk, akkor érdemes bőrgyógyász vagy kozmetikus segítségét kérni. A sminklemosásnak esténként alapnak kellene lennie, tehát nem szabad éjszaka teljes sminkben ágyba bújni, mivel így nem tud lélegezni a bőr. Smink helyett inkább egy jó éjszakai hidratálót érdemes hagyni a bőrön. Természetesen a hidratálót a tisztítás, tonizálás és hidratálás után érdemes használni.

A bőrápolási rutin mellett ügyelni kell az egészséges életmódra, amelynek egyik legfontosabb része a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étkezés. Ezenkívül érdemes liposzómás táplálékkiegészítő formájában bevinni a szükséges vitaminokat, ugyanis kizárólag táplálkozás útján ez rendkívül nehéz. A liposzómás eljárásnak köszönhetően az értékes anyagok bomlás miatti vesztesége minimálisra csökkenthető. Az L801 Skin day egy olyan bioaktív liposzómás étrendkiegészítő, mely hatékonyan támogatja a bőrt és a testet a benne lévő tizenhat féle gyógynövény kivonat segítségével. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a supremepharmatech.hu weboldalra!