Grp rács – az üvegszál és a gyanta strapabíró elegye

A különböző járófelületek, lépcsők, korlátok biztonsága nem csupán házon belül fontos, hanem utcai fronton is, ahol állandó tehernek és használatnak vannak kitéve. S ilyen nagyfokú kihasználtságnál a biztonság után a következő lényeges tulajdonság a karbantartás mikéntje és annak ára.

A grp rács minden tekintetben kényelmes megoldást jelenthet egy városvezetésnek, építőipari cégnek, s minden olyan felhasználónak, aki a minőséget és a biztonságot helyezi előtérbe az öntött rácspanelek vásárlásakor. A grp rácsok gyártói hatalmas választékban kínálnak magas minőséget, s talán nincs is terület, ahol ne kerülne alkalmazásra. A rács elemei kaphatók nyitott és burkolt változatban, s a hálós szerkezet is több típusban érhető el, így garantálva a széles felhasználási lehetőséget. A grp rács előnyei közé tartozik, hogy nem korrodál, így még inkább értékálló, továbbá nem vezeti az áramot, könnyű, csúszásmentes, megtartja méreteit, és könnyen összeszerelhető. Igény esetén extra csúszásmentes kivitelben is kérhető, mely készülhet akár kvarctartalmú rétegből is.

A különböző gyanták és az üvegszál együttes használata olyan strapabíró anyagot eredményez, mely hatalmas teherbírásra képes anélkül, hogy sérülne vagy eldeformálódna. Ezek a rácspanelek nem válnak sérülékennyé, mechanikájukban nem megy végbe változás az erős UV sugarak miatt sem, s erre több szabvány szerinti teszteredmény a garancia. A gragvetti.hu oldalon megrendelhető grp rácspanelek mellett részletes termékleírás található, valamint az is látható, hogy a bizonyos típusokat milyen területeken érdemes alkalmazni. Kérdés estén forduljanak bizalommal a szakértőkhöz, akik készséggel nyújtanak segítséget minden érdeklődő számára telefonon, email-en vagy a zsámbéki raktárukban!