Foci eb a focieb2021.hu-n

Az Európa-bajnokságot most 2021. június 11. és július 11. között rendezik, amelyet 2020 nyaráról áthelyeztek. Még nem érkezett friss információ arról, hogy megváltozott-e a bajnokság formátuma, ezért várhatóan az első mérkőzés továbbra is Olaszország és Törökország között lesz a római Stadio Olimpicóban, a döntőt Wembley-ben rendezik.

Foci eb részletei megtekinthetőek a focieb2021.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és rengeteg hasznos infóval gazdagodhat az eb-vel kapcsolatban. Az Adidas Uniforia, vagyis az esemény labdája túlnyomórészt fehér, fekete ecsetvonásokkal, neon kék, rózsaszín és sárga csíkokkal rendelkezik. A dizájn tükrözi az UEFA Euro 2020 egyedülálló egységét. A fekete ecsetvonások a határok elmosódását és a határok átlépését foglalják magukba, míg a különböző élénk színek a sokszínűséget és az esemény azon törekvését jelentik, hogy a különböző kultúrákat összehozza. A dátumváltás miatt még nem született döntés az Euro 2021 helyszínének megváltoztatásáról. Az Euro 2020 jegyeket számos időpontban adták ki. A jelentkezési idő még 2019 júniusában kezdődött, ahol a rajongóknak regisztrálniuk kellett egy lottószerű sorsolásra. 2019 júliusában és augusztusában a rajongók megtudták sorsukat.

Decemberben újra indult a jegyértékesítés a nemzetek rajongói számára. Azok a válogatottak rajongói, akik a rájátszáson keresztül kvalifikálják magukat a bajnokságra, a rájátszás lezárultával pályázhatnak jegyekre. Ezt 2020 áprilisára tervezték, de most elhalasztották. Ide tartozhat Skócia, akik ugyanazon az ágon vannak, mint Norvégia, Szerbia és Izrael, valamint Észak-Írország és az Ír Köztársaság egyike, akik ugyanazon az ágon vannak, mint Bosznia és Szlovákia. További részletekért és információkért nézzen be a focieb2021.hu weboldalra.