Fenyőkéreg kapszula termékek webáruházból!

A fenyőkéreg kivonatát különféle krónikus betegségek kezelésére használták, amelyek gyulladással járnak. A fenyőkéreg kivonat az Európában leggyakrabban előforduló Pinus pinaster fa belső kérgéből származik. Népszerű fajta a pinus maritime vagy a tengeri fenyő, amely kizárólag Délnyugat-Franciaország partjai mentén nő.

Fenyőkéreg kapszula rendelhető online a vitaminstore.hu weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk ha ön is kipróbálná ezeket a szuper termékeket. A folyamatos kutatások kimutatták, hogy a fenyőkéreg flavonolokat és bioflavonoidokat tartalmaz, amelyek szövetjavító tulajdonságokkal rendelkeznek. A kutatók könnyen tudtak fenyőkéreg-kivonatot készíteni olyan anyagokból, amelyeket másként hulladéknak neveztek. A Pycnogenol a francia tengeri fenyőfa kérgéből származik. Az előzetes vizsgálatok szerint antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt javíthatja a gyulladásos állapotokat és a bőrbetegségeket. Nagyszabású vizsgálatokra van szükség a piknogenol biztonságosságának és hatékonyságának megállapításához a krónikus betegségek kezelésében.

Néhány kísérlet azt sugallja, hogy a fenyőkéreg kivonat javíthatja a krónikus vénás elégtelenséget és az endothel funkciót. A francia tengeri fenyőfa kérgéből nyert fenyőkéreg-kivonatok procianidineket tartalmaznak, amelyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Különféle fajokat használó készítményeket hoztak forgalomba, amelyekben a procianidinek mennyisége változó, és gyakran népszerűsítik krónikus állapotokban való alkalmazásukat. Antimikrobiális hatása is lehet. A Pycnogenol javíthatja az idős résztvevők memóriáját is, ezért megéri kipróbálni. Amennyiben többet szeretne megtudni és fenyőkéreg kapszulát rendelne, kattintson a vitaminstore.hu-ra.