Fenék gyakorlatok otthon a kerek popsiért!

Ha szeretnél hatékonyan edzeni, viszont nincs lehetőséged eljárni konditerembe, akkor sem kell elkeseredni, ugyanis ma már nagyon hatékonyan lehet akár otthon is edzeni. Ha van pár eszközöd, például gumiszalag vagy kézisúlyzó, akkor még inkább változatossá, színessé lehet tenni az edzést. Ugyanakkor, ha nincs az sem jelent problémát!

Fenék gyakorlatok otthon – Manapság nem mindenkinek van lehetősége konditeremben való edzésre. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lehetne hatékonyan edzeni otthon a négy fal közt. Van, akinek túl messze van a konditerem, van, aki nem tudja kire bízni gyermekét az edzés alatt és olyan is van, aki egész egyszerűen nem szeret mások előtt edzeni, mert fél, hogy valamit rosszul csinál és mások kinevetik. Sőt, ma már az sem ritka, hogy valaki időt akar spórolni, így nem akar az utazással vesztegelni, hanem mielőbb elakarja kezdeni az edzést. Az ok tehát bármi lehet, azonban az kétségtelen, hogy otthon is kiválóan lehet edzeni. Tény, hogy a lehetőségek némileg beszűkülnek, azonban a megfelelő edző segítségével ez sem jelent problémát. Egy kezdő esetében eleve a saját testsúlyos gyakorlatok ajánlottak, mivel először is az alapgyakorlatokat kell jól begyakorolni.

A fenék gyakorlatok esetében a legfontosabb mindenképp a megfelelő stimuláció elérése. Mivel nagy méretű izomról van szó, ezért nagy munka rendesen megedzeni. Erre szükség is van, hiszen csak a kemény edzés hoz eredményt. Ha te is régóta álmodozol kerek popsiról, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot Tótfalusi Alexandra edzővel, aki pontosan tudja hogyan érhető el az áhított kerek fenék. Alexandrával akár online edzés is lehetséges otthonodban. Ha szeretnél bővebben tájékozódni és elérhetőséget kapni Alexandrához, akkor látogass el a fenekformalas.com weboldalra!