Felnőttképzés, pedagógus-továbbképzés, szervezetfejlesztés, projektmenedzsment, tanácsadás, innovációs szolgáltatások

Noha a felnőttképzés jelentősége óriási, a felnőtt tanulóknak számos kihívással kell szembenézniük. Ide tartozik az oktatás és a teljes munkaidős karrier egyensúlyának megteremtése, ami a teljes munkaidőben foglalkoztatottak számára nehéz.

Felnőttképzés, pedagógus-továbbképzés, szervezetfejlesztés, projektmenedzsment, tanácsadás, innovációs szolgáltatások várnak mindenkit a learninginnovation.hu weboldalon, ezért ne habozzon, kattintson ide, ha ön is többet tudna meg ezekről a képzésekről.  Sok felnőtt hallgató küzd azzal, hogy megtalálja az időt az oktatás folytatására a munkahelyi és otthoni kötelezettségei mellett. A felnőttképzés legfontosabb szerepe, hogy lehetővé tegye a munkavállalók számára képességeik fejlesztését és újak megszerzését. A gazdasági válság okozta szakmai átrendeződés esélyt ad a felnőtteknek az átképzésre, ami különösen fontos azok számára, akiknek nyugdíjkorhatáruk lejárta után kell dolgozniuk, és támogatásra van szükségük egy új szerep betöltéséhez. A projektmenedzsment folyamatok, módszerek, készségek, ismeretek és tapasztalatok alkalmazása is egy igénybe vehető szaktudás a Learning Innovation Kft-nél, amelynek célja a projekt konkrét célkitűzéseinek elérése a projekt elfogadási kritériumai szerint, az elfogadott paramétereken belül.

A projektmenedzsmentnek vannak olyan végső eredményei, amelyek korlátozott időbeli ütemezésre és költségvetésre korlátozódnak. Kulcsfontosságú tényező, amely megkülönbözteti a projektmenedzsmentet a puszta „menedzsmenttől”, hogy ez a végső teljesítésre koncentrál és véges időtartamú, ellentétben a folyamatban lévő menedzsmenttel. Emiatt a projekt szakemberének sokféle készségre van szüksége; gyakran technikai készségekre, minden bizonnyal az emberek irányításának készségeire és a jó üzleti tudatosságra. Ezeket megtanulhatja nálunk, és még sok mást is, ezért nézzen be bátran a learninginnovation.hu weboldalra.