Felkészültél már a tavaszra? A műfű kültéri teraszra tökéletes kiindulópont hozzá

Ahogy egyre többet érezzük a tavaszi napsütés csiklandozó, jóleső melegét bőrünkön, egyre több időt töltünk kint a szabad levegőn. Készítsd fel teraszod a kintlétre! Az elhatározás, hogy kültéri műfű beszerzésére adjuk a fejünket, már fél siker ahhoz, hogy gondtalan és szabadsággal teli tavaszt, nyarat tudhatunk majd a magunkénak. A terasz lehet a hátsó kert és a ház közötti átmeneti terület. Lehet akár kisméretű, akár nagy, sok időt töltünk itt tavasszal és nyáron.

A műfű kültéri teraszra tökéletes választás akkor, ha valami egyedi arculatot szeretnénk adni régi, elavult, kis felturbózást igénylő teraszunknak.

A terasz műfű természetes hatású, teljesen élethű, örökzöldben pompázó, puha műfű szőnyeg, amely kültéri használatra lett kifejlesztve. Maximálisan megalapozható vele a hangulat, ha szeretnél egy kellemes, nyugodt kis kuckót, ahol hallgathatod a madárcsicsergést, ahol megihatod a reggeli kávéd, vagy ahol délután olvashatod a kedvenc könyved. Egy csoda terasz, ahol mezítláb lépdelhetsz a puha műfüvön, amit gondozni sem kell. Elég néha leseperni a ráhulló faleveleket. Nem kell nyírni, nem kell vele csinálni semmit, ő csak van és Téged szeretne boldoggá tenni, örömmel eltölteni.

Egy jó minőségű műfű olyan, hogy biztosan összetévesztenéd az igazival. Élethű fűszálak, melyek között elsárgult szálakat is felfedezhetsz. Különböző hosszúságú kültéri műfüvek is vannak, kinek mi a szimpatikus, olyat választ. Szerintem minél hosszabb, annál szebb.

Műfű
Műfű

A nagyvárosi emberek menedéke a saját terasz. Terasz nem csak a kertes házaknál fordul elő. A városokban a társasházak tetőterasza egyre nagyobb teret kap. Sokan fedezik fel kihasználhatóságát. Nos, a műfű ezeken a tetőteraszokon nem mindennapi látvánnyal fogad minket. Különleges hangulata van a több emelet magasban egy műfüves terasznak, ahol megcsodálható a napfelkelte és a naplemente is. A városban vagy, de mégis természet közeli érzéssel töltődsz fel. Néhány cserepes virág, díszcserje, de még saját kis veteményesed is lehet a tetőn kialakított teraszon.

Sokkal kényelmesebb, sőt szebb is egy puha műfű a kültéri teraszra, mint a hideg és kemény kőburkolat. Városi, vagy külvárosi területről legyen szó, a műfű kültéri teraszra formabontó megoldást nyújt.

Nincs tapasztalatod a műfűről? Igényelj ingyenes műfű mintát, hogy érezhesd puhaságát és élethű látványát.