Eladó ingatlan az ország minden táján

Ha modern ingatlanokat keres, akkor is érdemes felkeresni az otthonterkep.hu weboldalt, hiszen itt jobbnál jobb ingatlanokat talál majd olcsón az ország bármely pontján és akár Budapesten is több kerületben találhat házakat és lakásokat.

Eladó ingatlan elérhető végtelenül kedvezményes áron az otthonterkep.hu weboldalon, tehát ha ön is éppen eladó házat vagy lakást keres, akkor jó helyen jár weboldalunkon, hiszen az ország bármely megyéjében talál majd olcsó ingatlant és akár albérletet is ha arra van szükség. Néhány kattintás segítségével nálunk megtalálhatja álmai ingatlanát, és nem is kell messzire mennie. Budapesten a II. kerületben is van például eladó lakás amely 3 szobás és felújított állapotban van. A lakás csendes, zöldövezeti részen található, a Felvinci úton, a belső része kétszintes, a földszinten van étkező, konyha, mosdó, nappali. Az emeleten pedig 2 szoba, garderobe, és fürdőszoba is. A 30nm-es pince-szuterénben kazánház és mosókonyha is megtalálható.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni az eladó ingatlanokról, az árakról, vagy   az albérletekről, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel az otthonterkep.hu weboldalt és itt mindent megtudhat ráadásul megtalálhatja az ingatlanok illusztrációit is megtekintheti. Weboldalunkon kipróbálhatja majd az ingatlankeresőt, csak adja meg nekünk hogy melyik megyében keres lakást, hogy milyen típusút keres, hogy milyen árkategóriát szeretne és hogy hány négyzetméteres legyen a lakás vagy a ház. Kérdések felmerülése esetén forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a support@otthonterkep.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 1 585 8650 telefonszámot és minden érdeklődőnek válaszolunk majd. Válasszon minket és itt könnyen és gyorsan megtalálhatja álmai otthonát.