Comedy central a műsor újságban!

Bár a family guy sorozat során rengeteg szívhez szóló családi pillanat volt, Peter, a férj és állandó bohóckodásai mindig megnehezítik a család többi tagjának életét. Griffinék egy szórakoztató rajzfilmcsalád, amelyet a tévében lehet nézni, de azt hisszük, mindenki értékelni tudja a család háztartását, miután látta a család extrém helyzeteit.

Comedy central – family guy sorozat várja a musor.tv weboldalon, tehát kattintson ide még ma és mindent megtalál a sorozatról ami csak érdekelheti. A Family Guy MacFarlane leghosszabb ideje futó műsora, és a legtöbben koronaékként tartják számon. A Family Guy humora teljesen felháborító. A sorozat gyakorlatilag minden sora tréfa, és minden epizódban folyamatos nevetések lavináját keltik. A Family Guy kiemeli a humort sajátos, elvágott vicceivel, ahol az írók és az animátorok szabadon újrateremthetik a referenciaanyagokat, és elszakadhatnak a fő történetektől a vígjáték nevében. Tizennyolc évad után a Family Guy néhány komikus trófeája talán kiszámíthatóvá vált. Ennek ellenére továbbra is az egyik legviccesebb műsor, amelyet valaha sugároztak a televízióban, és sokkal vidámabb, mint a kimértebb sorozatok.

A Family Guy előtt a Simpson család volt az egyetlen mainstream animációs sorozat felnőtteknek. A Family Guyt a televíziózás új korszakában hirdették meg az ezredfordulón, és feszegette a mondanivaló és a kimutathatatlanság határait, miközben egyidejűleg inspirálta az animációs programok hosszú sorát. A műsornak óriási rajongótábora van összetéveszthetetlen karakterekkel, időtlen idézetekkel és számos, a nyomdokaiba lépő kortárs karikatúrával beivódott kultúránkba. Family Guy nélkül valószínűleg nem is lenne más sorozat. Ha megtekintené a comedy central-on nézzen be a musor.tv-re.