Castrol Edge – a motorolaj!

A Castrol Edge a Castrol motorolaj gyártó cég egyik legújabb fejlesztése, amely eltér a társaitól, hiszen tartalmaz Titanium FST-t összetételében, így manapság ez a legerősebb olaj a piacon. Webáruházunk a Kovács Autóalkatrész kedvező áron kínálja fel a legjobb Castrol Edge olajokat.

A Castrol Edge minőség a Fluid Strength Technology-nak köszönheti, amelynek az a lényege, hogy nagy nyomás következtében a Titanium polimer és az említett technológia együttműködik, és hatásukra fizikailag megváltozik az olaj. Ez a folyamat megduplázza a kenési felületen levő olajfilm erősségét, megakadályozza a film megszakadását, így csökken a súrlódás is, valamint fokozza a motor teljesítményét is. A Castrol Edge CA OW-30 EDGE PROF. A5 1L egy ötcsillagosra értékelt Castrol olaj, amely a legkorszerűbb Volvo modellekhez tökéletesen illik. A motorolaj szintetikus és üzemanyag takarékos, a Fluid Strength technológiával pedig a teljesítmény hosszabb távokon is fenntartható. Ez az olaj épp elérhető készletünkön, és alacsony áron kapható villámgyors házhozszállítással.

Ez a típus használható akár a Volkswagen autókban is, amelyekben részecskeszűrő nélküli PD TDI motorok vannak, valamint Ford, Renault, vagy akár Fiat autókban is. Amennyiben több információt szeretne összegyűjteni a Castrol Edge olajokról, vagy át szeretné nézni teljes kínálatunkat, akkor érdemes fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Ha kérdezni szeretne, erre is van lehetősége, ne habozzon, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és barátságos embereink szívesen válaszolnak minden kérdésre amely Castrol Edge, vagy bármely más termékünkkel és alkatrészünkkel kapcsolatos.

Vélemény, hozzászólás?