Budapest új építésű lakópark a 11 kerület szívében!

A főváros minden területén vásárolhat új építésű lakásokat, de csak egy helyen van olyan kilátás, ami valóban megéri. Ha Ön is új építésű lakást vásárolna és fontos önnek a kilátás, a zöld környezet és a nyugalom, akkor a Kelenföldi lakópark a legjobb választás az Ön számára.

A Budapest új építésű lakópark színvonalas lakásai remek választás az Ön számára is, amennyiben egy nyugodt környezetre vágyik a természethez közel! A környékbeli Budai hegyeknek köszönhetően pillanatok alatt elhagyhatja a város zaját, és élvezheti a természet nyugodt és lágy ölelését. Minden lehetőség adott, hogy a legjobb környezetben neveljen gyereket, alapítson családot vagy élhesse nyugodt életét a párjával, házastársával. Minden szükséges intézmény és bolt a környéken a közelben van a lakóparkhoz csakúgy mint a villamos és a metró megállók is, így különösen előnyös, ha itt vesz új építésű lakást. Az egész család számára vannak szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek Kelenföldön, de különösképpen a parkok, a játszóterek és a kávézók azok, ahol kényelmes és nyugodt perceket tölthetnek el kicsik és nagyok egyaránt. A minőségi és színvonalas lakásokat a BHG-csoport ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság által veheti igénybe, akik már több éves tapasztalattal a beruházási piacon jeleskednek.

A Kelenliget lakóparkban 120 lakás közül válogathat kedvére, amelyek 2,3 vagy 4 szobásak összesen 5 emeleten. Három lépcsőház biztosítja a kényelmes és gyors közlekedést, illetve egy belső udvar és egy mélygarázs is megtalálható itt, hogy minden igényt kielégítően tudjuk szolgálni az új tulajdonosokat. A legjobb árakkal és befektetési lehetőségekkel várjuk Önt is, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a telefont és tárcsázza a +36 20 366 3660 telefonszámot vagy ír nekünk az info@kelenliget.hu email címre, ahol értékesítő munkatársaink készséggel segítenek a további lépésekben. Keresse fel kelenliget.hu weboldalunkat is, ahol további információkkal szolgálunk a Kelenliget lakópark új építésű lakással kapcsolatban.