Blankoló, vagy ahogy sokan ismerik, kábelcsupaszító

Kinek blankoló, kinek kábelcsupaszító, egy a lényeg ez egy igazán hatékony szerszám, amit a szakemberek a kábelek csupaszítására használnak. Bár alapvetően a szakemberek használják, azonban a háztartásban is nagy hasznát lehet venni. Ha Ön még nem rendelkezik blankolóval, akkor adunk egy tippet, honnan érdemes rendelni.

Blankoló egy hasznos szerszám, ami nélkül a munka egy végeláthatatlan folyamat lenni, így a szakemberek összeteszik a kezük, hogy ezzel a szerszámmal dolgozhatnak. A blankoló segítségével a vezeték véget lehet csupaszítani igazán rövid idő alatt. Képzelje el, hogy a kábelről mindössze az ujjai segítségével tudná eltüntetni a szigetelést. Valószínűleg meg tudná oldani, de jó pár percbe beletelne. A találékonyabbak csípőfogót vagy életlen kést használnak, ez azonban nem túl jó megoldás, hiszen így is időbe telik mire sikerül a szigetelést eltávolítani a kábelről. Azt már csak halkan említjük meg, hogy ez felvet jó néhány munkavédelmi kérdést. A blankoló, vagy ahogy sokan emlegetik, kábelcsupaszító egyáltalán nem drága, így a hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés érdekében érdemes beruházni egyre!

A kábelcsupaszító használata rendkívül egyszerű. Ez egy olyan fogószerű eszköz, amit össze kell nyomni, ekkor a két kis él bevágja a vezeték szigetelését, majd az újabb összenyomás hatására hátra is húzza, egy szóval lehúzza a vezetékről a szigetelést. Általában a lehúzás hossza állítható, különösen a profibb blankolók esetében. Ha bővebb információkra van szüksége, akkor érdemes ellátogatni a 3bnetwork.hu weboldalra, ahol kiváló minőségű blankolók széles választékát is meg tudja tekinteni! Kérdés esetén a webáruházban található elérhetőségen tudja felvenni a kapcsolatot a webáruház munkatársaival!