Bajnai Nóra sportszakpszichológus

Amennyiben sportolóként egy olyan megoldást keresünk, amely nagyban hozzájárulhat a mindennapi teljesítményünkhöz, akkor itt a megfelelő megoldás. Maradjon velünk és tudjon meg többet.

Bajnai Nóra Katalin 2013-ban szerezte meg a diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján. Attól kezdve, hogy elkezdte a tanulmányait, tudatosan készült a pszichológus szakra. Amellett, hogy maximális törekedéssel igyekezett elsajátítani az elméleti tanulmányokat, arra is igen nagy hangsúlyt fektetett, hogy kutatómunkákat végezzen, illetve gyakorlati szakmai tapasztalatokat szerezzen. Mind a klinikai és a gyermekvédelmi területekre vonatkozóan. A hitvallása, hogy egy jó szakember holtig tanul. Így ezen az eleven elindulva, a diplomáját megszerezve egy szakpszichológus képzésen vett rész egészen 2015-ig. Majd ezen a területen is megszerezte a diplomát. Mindeközben már végig foglalkozott gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Attól függetlenül, hogy élsportolókról van szó, vagy amatőr sportolókról, pszichés gondjaik bárkinek lehet.

Bajnai Nóra mindig arra törekszik, hogy minél több sportoló számára tudjon mentális vezetést nyújtani segítség képen. Az elhivatottsága annak is tudható be, hogy Ö maga is immáron több, mint 15 éve sportol. Versenyszerűen sportolt. Többek között meg kell említeni az atlétikát és a teniszezést. Továbbá azt is meg kell említeni, hogy immáron teniszedzői képesítéssel is rendelkezik. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben át tudja élni, hogy egy sportolóban milyen problémák és gondok merülhetnek fel. A szolgáltatásai között megtalálható a tanácsadás, nevelési tanácsadás, óvoda és iskola választás, készségfejlesztés, beilleszkedési zavarok kezelése. Bajnai Nóra weboldalának meglátogatásához kattintson a bajnainora.hu oldalra.