A legjobb Horvátországi nyaralás

Több mint 1000 szigetével és bőséges tengerpartjával tökéletes hely egy nyaraláshoz, ahol megállhat számos kikötőben és üdülőhelyen, megkóstolhatja a helyi ételeket és látnivalókat. A legtöbben azt mondják, hogy Horvátország egyenrangú más országokkal, de valamivel olcsóbb. Vannak, akik olcsó alagsori árakra számíthatnak, de az ország – sajnos – már nem ezen a szinten van. Összességében továbbra is azt mondanánk, hogy olcsóbb, mint a híresebb nyugat -európai társai ÉS ugyanolyan szép, ha nem szebb náluk.

Horvátországi nyaralás elérhető az invia.hu weboldalon méghozzá szuper árakkal ezért itt a helye nálunk ha ön is szívesen látogatna el Horvátországba.  Horvátország legismertebb látnivalói közül néhány valóban megdöbbentő, bár az ország lenyűgöző történelmével és a római, görög, szláv, velencei és osztrák-magyar uralom éveken át tartó keverékével aligha meglepő. Dubrovnik csodálatos óvárosától a fantasztikusan jól megőrzött római amfiteátrumig, Diocletianus római császár palotájáig Splitben rengeteg látnivaló és tennivaló várja a vendégeket. Ne felejtsük el, hogy Horvátországnak tíz bejegyzése is szerepel az UNESCO Világörökség listáján.

Talán hallott már a csodálatos Plitvicei-tavak Nemzeti Parkról, amelyet-ha lehetősége adódik-feltétlenül meg kell néznie. Ez a valóban varázslatos természeti hely összekötő tavak és vízesések keveréke, és bármennyire is lenyűgözőek a képek, nem adják vissza a helyet. De ez csak egy a nyolc horvátországi nemzeti park közül (és számos természetvédelmi park is van, amelyeket külön definiálnak), amelyek kiválóan alkalmasak túrázáshoz, a növény- és állatvilág élvezetéhez, valamint a tájak megtekintéséhez. A nap és a meleg hőmérséklet uralkodik a nyári hónapokban, de közvetlenül a főszezon előtt vagy után (például május vagy szeptember) az időjárás talán még kellemesebb és kevesebb a tömeg is. Bővebb leírásért és az árakért nézzen be az invia.hu-ra.