A Freelove előnyei: miért érdemes kipróbálni?

Egyre többen vallják, hogy ismerkedni egyáltalán nem könnyű manapság. Tény, hogy a felgyorsult mindennapok és az online felületek térhódítása egyáltalán nem könnyíti meg a dolgunkat. Ugyanakkor ennek az érmének is két oldala van, bizonyos szempontból előnyös, hogy az ismerkedés sok esetben áttevődik az online térbe.

Freelove – szexpartnerkereső segítségével egyszerűen megtalálhatjuk azt a személyt, akivel egy kötetlen kapcsolat keretein belül élvezhetjük egymás társaságát. Akár komoly, akár laza kapcsolatra vágyunk, a társkeresők nagy segítséget nyújthatnak ebben. Habár elég személytelennek tűnhet, hogy a különféle profilok között válogatunk, akár csak a termékek között a boltban, azonban ennek megvannak a maga előnyei is. Például kevésbé zavaró az elutasítás, így, ha valakivel nem jön össze az ismerkedés vagy a légyott, akkor könnyebb túllendülni a negatív élményen és tovább próbálkozni. A hagyományos randi módszerek és ismerkedés nagyon sok időt, energiát és költséget jelentenek. Ha egy férfinek egy héten vagy egy hónapban több találkozója is van és minden alkalommal ő állja a csekket, akkor az komoly megterhelést jelenthet a pénztárcára nézve. Arról nem beszélve, hogy nagyon sok időt vesz igénybe a találkozó és a siker közel sem garantált.

Így érthető, hogy sokaknak nem igazán van ínyére a randizás, ismerkedés. Ha nem szeretnénk komoly kapcsolatot, ellenben a partner igen, akkor nagyon nehéz sértődés és konfliktus nélkül lezárni az ismerkedés, randizás folyamatát. A szexpartnerkereső esetében mindenki ugyanazon célból lép fel a felületre, így kevésbé kell attól tartani, hogy az igények és a célok nem egyeznek. Az online platform további előnye az egyszerű kapcsolatfelvétel, mely elfoglalt életmód esetén különösen előnyös.