A Dolixir tökéletes opció a fájdalom enyhítésére

Fájdalommal együtt élni rövid távon sem kellemes, nem, hogy hosszútávon. Idővel a mindennapokra is hatással van a folyton sajgó vagy belenyilalló érzés, ami a közérzetre is kihat. Nem érdemes megvárni, amíg még rosszabb lesz a helyzet, hatékony fájdalomcsillapítóra van szükség.

Fájdalomcsillapító spray, vagyis a Dolixir több szempontból is jó választás a fájdalom enyhítésére. Azt viszont érdemes tudni, hogy ahogyan a többi fájdalomcsillapító, úgy a Dolixir is a fájdalmat, tehát a tünetet szünteti meg, magát a betegséget vagy sérülést nem. Például sportsérülés vagy ízületi gyulladás esetén nem szabad pusztán a fájdalmat csökkenteni, pihentetni kell az adott területet és ha ez sem vezet eredményre, akkor fel kell keresni az orvost. A Dolixir külsőleges alkalmazásra kifejlesztett készítmény, melyet egyidőben több területen is lehet használni. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően bárhol könnyedén alkalmazható, illetve a szállítása sem jelent problémát. A terméket egyszerre akár a teljes család nyugodtan használhatja. Külsőleges alkalmazásának nagy előnye, hogy étkezéstől függetlenül lehet használni.

A fájdalomcsillapító kapszulák hátránya, hogy egy idő után komoly gyomorégést idéznek elő, valamint nem lehet csak úgy bevenni őket, meg kell várni az étkezést. A Dolixir magyar cég által lett kifejlesztve, illetve a gyártás is nekik köszönhető. A termék olyan összetevőket tartalmaz, mint az MSM, gyömbér, kollagén, fekete nadálytő, hegyi árnika, rozmaring, vadgesztenye és eukaliptusz. A készítmény körülbelül négyszázötven fújásra alkalmas. A problémás területre kell permetezni belőle napi három-öt alkalommal, majd gyengéd mozdulatokkal be kell masszírozni a bőrbe. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a dolixir.hu weboldalra és tájékozódjon!